Υγρό έλαιο Ωμέγα-3

Αρ. Γνωστοποίησης Ε.Ο.Φ.: 327339/8-5-2012

Omega 3 ιχθυέλαιο100% αγνό, πιστοποιημένο, υγρό ιχθυέλαιο χωρίς προσμίξεις, ουδέτερο στη γεύση με μια ελαφριά γεύση λεμονιού.

 

Εύκολο στη χρήση και την κατάποση, χωρίς τον κίνδυνο παλινδρόμησης.

Περιέχει ένα υψηλό επίπεδο πολυακόρεστων λιπαρών οξέων (EPA, DHA κ.α.).

Μπορεί να προστεθεί ωμό σε σαλάτες και χυμούς φρούτων και λαχανικών.

 

Το Ωμέγα -3 ιχθυέλαιο στην καθημερινή σας διατροφή

 

Εδώ και πολύ καιρό έχει αποδειχθεί ότι τα Ωμέγα-3 λιπαρά οξέα κάνουν καλό σε όλους. Είναι απαραίτητα για την άριστη λειτουργία πολλών οργάνων μας, αλλά ο οργανισμός μας δεν τα παράγει. Ενώ μια ποσότητα Ωμέγα-3 λιπαρών οξέων μπορεί να προέλθει μέσω μιας ισορροπημένης διατροφής, στις περισσότερες περιπτώσεις είναι απαραίτητο να λαμβάνουμε κάποιο συμπλήρωμα διατροφής με πολυακόρεστα λιπαρά οξέα ή Ωμέγα-3.

Το δέρμα σας, οι αρθρώσεις σας, τα μάτια σας, ο εγκέφαλός σας και το ανοσοποιητικό σας σύστημα θα λειτουργούν καλύτερα από ποτέ με τα Ωμέγα-3 και η καρδιά σας θα σας ευγνωμονεί για αυτό. Τα Ωμέγα-3 είναι απαραίτητα για την υγεία σας. Αυτό είναι ένα γεγονός που έχει επιβεβαιωθεί από κλινικές μελέτες σε όλο τον κόσμο αρκετές φορές.

 

Σύνδρομο Rett και λιπαρά οξέα

 

Σε πρόσφατη πιλοτική έρευνα, που δημοσιεύτηκε τον Μάρτιο του 2012 στο διεθνές επιστημονικό πε-ριοδικό «Genes and Nutrition», μια ομάδα επιστημόνων και νοσοκομειακών γιατρών, με επικεφαλής τον Ιταλό δρ. Claudio de Felice, διαπίστωσε κάποιες σημαντικές θετικές επιδράσεις σε ασθενείς με σύνδρομο Rett -στο πρωιμότερο στάδιο αυτής της γενετικής νόσου- όταν τους χορηγήθηκε υγρό έλαιο Ωμέγα-3 της Norwegian Fish Oil σε υψηλή δοσολογία.

Αυτό το ιχθυέλαιο ήταν η προσεκτική επιλογή του δρ. Claudio de Felice και της υπόλοιπης ομάδας επιστημόνων πίσω από τη μελέτη. Οι λόγοι ήταν το υψηλό επίπεδο λιπαρών οξέων, ενώ το έλαιο βρίσκεται ακόμα στη φυσική μορφή του, καθώς και η ενδελεχής τεκμηρίωσή του.

Η Norwegian Fish Oil εδρεύει στο Trondheim της Νορβηγίας και βασίζει την παραγωγή του ιχθυελαίου στην υψηλή ποιότητα θαλάσσιων πόρων από τα Νορβηγικά και Ισλανδικά νερά.

Η εταιρεία κατέχει πολυάριθμα σήματα ποιότητας, όπως ISO 9001, ISO 9002, ISO 22000, άδεια lN.B.F. και HACCP. Χρόνια εμπειρίας και τεχνογνωσίας βεβαιώνουν την ποιότητα, την ασφάλεια και την αξιοπιστία του προϊόντος.

Μερική βελτίωση του συνδρόμου Rett από την κατανάλωση ελαίου Ωμέγα-3 πολυακόρεστων λιπαρών οξέων.

 

«Σημαντική μείωση της κλινικής σοβαρότητας (ειδικότερα, σημάδια που σχετίζονται με την κινητικότητα, ελλείψεις της μη λεκτικής επικοινωνίας και ανωμαλίες στην αναπνοή), καθώς και σημαντική μείωση σε όλους τους δείκτες οξειδωτικού στρες παρατηρήθηκε σε ασθενείς που έλαβαν το συμπλήρωμα Ω-3 πολυακόρεστων λιπαρών οξέων, ενώ καμιά αξιοπρόσεκτη αλλαγή δεν παρατηρήθηκε στην ομάδα ελέγχου που δεν έλαβε θεραπεία».

«Για πρώτη φορά, αυτά τα ευρήματα υποδεικνύουν σαφώς ότι μια διατροφολογική παρέμβαση σε αυτήν τη γενετική νόσο σε πρώιμο στάδιό της μπορεί να οδηγήσει σε μερική κλινική και βιοχημική βελτίωση».

Claudio De Felice, Cinzia Signorini, Thierry Durand, Lucia Ciccoli, Silvia Leoncini, Maurizio D’Esposito, Stefania Filosa, Camille Oger, Alexandre Guy and Valerie Bultel-Ponce, et al.

 

Δημοσίευση στο Genes & Nutrition.

Μάρτιος, 2012.

www.springerlink.com

Συστατικά: Περιέχει ιχθυέλαιο.

Προτεινόμενη δόση: 5ml ημερησίως.

Μία φιάλη περιέχει 48 δόσεις.

Άτομα που λαμβάνουν φαρμακευτική αγωγή για την αράιωση του αίματος

πρέπει να συμβουλεύονται το γιατρό τους πρωτού χρησιμοποιήσουν

αυτό το προϊόν.