ΕΤΑΙΡΙΑ

Η Νορβηγία παραδοσιακά συνδέεται με το ψάρεμα γενιές και γενιές κατά τη διάρκεια των αιώνων. Τα έλαιά μας είναι φτιαγμένα από τις αγνότερες και καλύτερες πρώτες ύλες. Η Norwegian Fish Oil είναι εμπορικό σήμα που αντιπροσωπεύει υψηλή ποιότητα και φυσική ασφάλεια για τον καταναλωτή.
Η Norwegian Fish Oil παρασκευάζει προϊόντα, βασιζόμενη στην εμπειρία, την ποιότητα και την έρευνα, προσφέροντας τα καλύτερα προϊόντα ελαίων ιχθύων στις παγκόσμιες αγορές.
Τα προϊόντα της Norwegian Fish Oil προέρχονται από ιχθύες, ενός από τους καθαρότερους ωκεανούς του κόσμου, του Αρκτικού Ωκεανού, όπου στα ειδικά διαμορφωμένα εργαστήρια της Νορβηγίας και της Ισλανδίας διαχωρίζονται και επεξεργάζονται με καινούρια τεχνική υψηλής τεχνολογίας. Αυτή η αποκλειστική τεχνική επεξεργασίας εγγυάται την υψηλή ποιότητα των προϊόντων της με την άμεση αφαίρεση τυχόν μολυσματικών στοιχείων.
Τα προϊόντα της Norwegian Fish Oil, εκτός από τον έλεγχο στα ειδικά εργαστήρια Διασφάλισης Ποιότητας, υποβάλλονται σε αντίστοιχο έλεγχο ποιότητας και αγνότητας και σε εξωτερικά ειδικά εργαστήρια (BAR – Αμβούργο, ERGO GmbH – Αμβούργο, MARITEX AS – Σκοτία, Νορβηγία).
Για αυτούς τους λόγους, αλλά και για τη μακρά εμπειρία, έρευνα και την επιλογή των καλύτερων πρώτων υλών από τον Αρκτικό Ωκεανό, η Norwegian Fish Oil έχει κερδίσει την απόλυτη εμπιστοσύνη των καταναλωτών σε όλο τον κόσμο.

Η Norwegian Fish Oil AS (NFO) ανήκει σε τέσσερεις συνιδρυτές, με μεγάλη εμπειρία στις πωλήσεις και το marketing υγιεινών προϊόντων. Με τα θαλάσσια προϊόντα ελαίων ιχθύος, τα οποία ενδυναμώνουν την υγεία και απεικονίζουν τις έννοιες που έχουν κάνει τη Νορβηγία διάσημη παγκοσμίως – έννοιες που στηρίζονται στην αγνότητα, την όμορφη φύση και τις αξίες της υγιεινής διατροφής και ευεξίας, η NFO γίνεται μια από τις ηγετικές εταιρείες πώλησης ελαίων ιχθύων παγκοσμίως.

Το κεντρικό γραφείο της NFO είναι στο Trondheim, που είναι και το κέντρο της Νορβηγικής βιομηχανίας θαλάσσιας κουλτούρας και της εξαγωγής Νορβηγικού σολομού. Τα προϊόντα της NFO παράγονται σε ένα από τα παλαιότερα εργοστάσια ελαίου ιχθύων παγκοσμίως και έχει ενσωματώσει συστήματα ποιότητας, εξασφαλίζοντας τις πιστοποιήσεις: ISO 9001, ISO 09002, GMP και HACCP. Η NFO έχει γρήγορα εγκαθιδρύσει μια δυναμική παρουσία στις απαιτητικές αγορές της Ασίας, Νότιας και Κεντρικής Αμερικής, Ευρώπης και Σκανδιναβίας.

Η Norwegian Fish Oil® έχει αναπτύξει μοναδικές μεθόδους καθαρισμού για τα προϊόντα της, οι οποίες εξασφαλίζουν ότι είναι απαλλαγμένα από θαλάσσιους ρύπους όπως το PCB και τα βαρέα μέταλλα. Η εμμονή στην ποιότητα, οι αξίες και η τεχνογνωσία για την ανάπτυξη των προϊόντων εξασφαλίζουν ότι οι καταναλωτές παγκοσμίως γνωρίζουν ότι χρησιμοποιούν πιστοποιημένα προϊόντα, τα οποία συμβάλλουν τόσο στην γενικότερη καλή υγεία τους όσο και στην αποτροπή ορισμένων ασθενειών.
Η NFO συνεργάζεται στενά με Ερευνητικά Ιδρύματα και Πανεπιστήμια στη Νορβηγία για την ανάπτυξη των προϊόντων της με σκοπό την επίτευξη ενός ανώτερου επιπέδου ασφάλειας τροφίμων και ποιότητας, αλλά και συμμετέχει και χρηματοδοτεί έρευνες που σχετίζονται με τα οφέλη των συστατικών των προϊόντων της. Τα αντίστοιχα πιστοποιητικά βρίσκονται στη διάθεση του κοινού κατόπιν σχετικής απαίτησης.
Τα προϊόντα της NFO πωλούνται σε μορφή κάψουλας και σαν αγνά ρευστά έλαια ή σε μεγάλη ποσότητα. Η εταιρεία έχει ήδη αναπτύξει υλικά κάψουλας που είναι κατασκευασμένα από ψάρι και όχι άλλα ζώα, γεγονός που κάνει τα προϊόντα ασφαλέστερα στους καταναλωτές.

Η νορβηγική εταιρεία Norwegian Fish Oil, με έδρα το Trondheim, που είναι και το κέντρο της εξαγωγής νορβηγικού σολομού, βασιζόμενη στην εμπειρία, την ποιότητα και την έρευνα, προσφέρει συμπληρώματα διατροφής από 100% αγνά έλαια ψαριού από τις θάλασσες του βορρά. Η Νορβηγία παραδοσιακά συνδέεται με το ψάρεμα, το οποίο έχει περάσει από γενιά σε γενιά ως τμήμα της παράδοσής της κατά τη διάρκεια των αιώνων.
Το Norwegian Fish Oil είναι το εμπορικό σήμα, που αντιπροσωπεύει την υψηλή ποιότητα και ασφάλεια των προϊόντων για τον καταναλωτή. Τα προϊόντα της εταιρείας προέρχονται από τα ψάρια του Αρκτικού ωκεανού, ενός από τους πιο καθαρούς ωκεανούς τους κόσμου, ενώ στα ειδικά διαμορφωμένα εργαστήρια της Νορβηγίας και της Ισλανδίας διαχωρίζονται και επεξεργάζονται με μια καινούργια τεχνική υψηλής τεχνολογίας για την αποφυγή τυχόν μολυσματικών στοιχείων. Η στρατηγική των τεσσάρων ιδιοκτητών της είναι να εξελίξουν την εταιρεία, κάνοντάς την κορυφαία στα προϊόντα ελαίων ιχθύος, τα οποία ενδυναμώνουν την υγεία και απεικονίζουν τις έννοιες που έχουν κάνει τη Νορβηγία διάσημη παγκοσμίως: την αγνότητα, την όμορφη φύση και την πίστη στις αξίες της υγιεινής διατροφής.
Τα προϊόντα της NFO παράγονται σε ένα από τα παλαιότερα εργοστάσια ελαίου ιχθύων παγκοσμίως, έχει ενσωματώσει συστήματα ποιότητας και έχει τις ακόλουθες πιστοποιήσεις: ISO 9001, ISO 09002, GMP και HACCP. Η NFO έχει καταφέρει να είναι αυτή τη στιγμή ένα δυνατό όνομα σε πολλές χώρες στην Ασία, τη Νότια και Κεντρική Αμερική, την Ευρώπη και τη Σκανδιναβία.
Η Norwegian Fish Oil έχει αναπτύξει μοναδικές μεθόδους καθαρισμού για τα προϊόντα της, οι οποίες εξασφαλίζουν ότι είναι απαλλαγμένα από θαλάσσιους ρύπους, όπως το PCB και τα βαρέα μέταλλα. Επιπλέον, τα προϊόντα αρωματίζονται για την αποφυγή της δυσάρεστης οσμής και την απόκτηση μιας ευχάριστης γεύσης.
Η ποιότητα της εταιρείας, οι αρχές της και οι διαδικασίες στην ανάπτυξη των προϊόντων που ακολουθεί, εξασφαλίζουν ότι οι καταναλωτές παγκοσμίως μπορούν να χρησιμοποιούν πιστοποιημένα προϊόντα που προσφέρουν πλεονεκτήματα στην υγεία και που μπορούν να αποτρέψουν ορισμένες ασθένειες. Η NFO συνεργάζεται στενά με ερευνητικά ιδρύματα και πανεπιστήμια στη Νορβηγία για την ανάπτυξη των προϊόντων της με σκοπό την επίτευξη ενός ανώτερου επιπέδου ασφάλειας τροφίμων και ποιότητας. Τα προϊόντα της Norwegian Fish Oil που θα βρείτε στην ελληνική αγορά και που εισάγει στην Ελλάδα η L.P. Health imports είναι:

• NORWEGIAN Fish oil
• NORWEGIAN Fish Oil Omega-3 1000 mg
• NORWEGIAN Fish Oil Omega-3 with Astaxanthin
• NORWEGIAN Fish Oil Salmon oil Omega 1-3-4-5-6-7-9-11
• NORWEGIAN Fish Oil Shark Liver Oil
• NORWEGIAN Fish Oil Omega 3-Liquid 240ml

ΙΣΤΟΡΙΑ

ανακαλύφθηκε ότι το έλαιο από συκώτι βακαλάου περιέχει βιταμίνες A και D

Οι A και D θεωρούνται ουσιαστικές βιταμίνες

Η χρυσή εποχή της βιομηχανίες για το έλαιο από συκώτι βακαλάου

Οι γιατροί ανακαλύπτουν ότι αν αυξηθεί η αναλογία των πολυακόρεστων έναντι των κορεσμένων λιπαρών οξέων στη διατροφή, χαμηλώνει τη χοληστερόλη στο αίμα. Έτσι οι γιατροί συνέστησαν φυτικά έλαια αντί έλαια ψαριού. Η αγορά του ελαίου από συκώτι βακαλάου κατάρρευσε.

Οι Δανοί γιατροί Dyerberg και Bang δημοσιεύουν το αποτέλεσμα της σύγκρισής Inuits της Γροιλανδίας και Δανών.

Το αποτέλεσμα έδειξε ότι . . . 
Οι Inuits που μετακόμισαν στη Δανία και προσαρμόστηκαν στον τρόπο ζωής των Δανών είχαν ίδια σύνθεση αίματος με αυτή των Δανών και για αυτό το λόγο άρχισαν να εστιάζουν στη διαφορά της διατροφής και επιπλέον στα Ωμέγα 3 λιπαρά οξέα.
Με αυτά τα αποτελέσματα η αγορά ελαίου ψαριού αναστήθηκε ξανά και επιπλέον προσέλκυσε ενδιαφέρον στην έρευνα των συνεπειών που έχουν τα Ωμέγα 3 λιπαρά οξέα στο σώμα και ειδικά στις καρδιοαγγειακές παθήσεις και παθήσεις των αρτηριών.

ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

Έλαιο ιχθύος ενός εκ των καθαρότερων ωκεανών παγκοσμίως.
Η Νορβηγία παραδοσιακά συνδέεται με το ψάρεμα γενιές και γενιές κατά τη διάρκεια των αιώνων. Τα έλαιά μας είναι φτιαγμένα από τις αγνότερες και καλύτερες πρώτες ύλες. Η Norwegian Fish Oil είναι εμπορικό σήμα που αντιπροσωπεύει υψηλή ποιότητα και φυσική ασφάλεια για τον καταναλωτή.

1959: Εγκαθίδρυση ενός οικιακού εργαστηρίου
1992: Σύστημα Ποιότητα ISO 9002
1995: GMP άδεια – λειτουργία λιανικής συσκευασίας
1996: HACCP
2004: ISO 9001
2006: ISO 22000
2006: GMP άδεια για λειτουργία χονδρικής

Εργαστήρια
Το εργαστήριο QA απασχολεί 4 επιστήμονες διατρόφής, 2 χημικούς και 1 φαρμακοποιό. Το εργαστήριο είναι αυτόνομο εκτός από την ανάλυση των ιχνών των μολυσματικών παραγόντων.